Kurv  

Ingen varer

DKK 0,00 Fragt
DKK 0,00 Samlet

Kurv Gå til bestilling

Nyhedsbrev
Kontakt os

Telefon: 74 53 14 41

Send os en e-mail
Der er 82 varer.
Underkategorier
 • Antica Enotria
  Ranimex importerer en serie velsmagende vine fra Antica Enotria i Puglia på støvle-hælen i Italien. Antica Enotria er et mindre familieejet vinbrug, der i alt hvad de foretager sig har en vision: Jordens rytme. Eller som de siger: Respekt for dig selv, for din jord, for tiden og for livet. De udnytter jordens egne ressourcer, de forskellige vejrlig, dagen, natten, vinden, regnen og solen og bruger ingen kunstige sprøjtemidler og de færdige vine er kun tilsat et absolut minimum af sulfitter og ikke andre tilsætningsstoffer. Resultatet er dejlige rene og elegante vine.
 • Castello del Trebbio
  Ranimex importerer en serie velsmagende vine fra det gamle ærværdige vinslot Castello del Trebbio. Slottet har tidligere tilhørt den mægtige Pazzi familie i Toscana og daterer sig tilbage til 1184. Det er smukt beliggende i det Toscanske bjerglandskab, kun18 kmfra Firenze. Pazzi familiens konspiration mod den anden mægtige Medici familie ændrede slottets hverdag. I dag fremstår slottet i perfekt restaureret stand tilbageført til begyndelsen af det 13. århundrede ved familien Di Baj-Macario. Dets velplejede jorde på350 hektarer, heraf70 hektarermed oliventræer, giver i dag en produktion af rigtig gode kvalitetsvine bl.a. SuperToscana vine,og pragtfulde olivenolier med kun 0,2% syre. Herudover udlejes de tidligere landarbejderboliger, nu restaureret til dejlige ferieboliger.
 • Charles Baur
  I begyndelsen af det 18. århundrede slog Baur familien sig ned i Eguisheim. Familiens vingård blev etableret i 1930 af Albert Baur og videreført af sønnen Charles Baur. I dag er det tredje generation, der har taget over med sønnen ønolog Armand Baur i spidsen og hans søn Arnaud er ligeledes udannet ønolog og nu også medejer af familiefirmaet.  Vingården er gennem årene udvidet med en del GRAND CRU marker. Alle vine fra Bauer er produceret på druer fra egne marker. Crémant d’Alsace produceres efter Méthode Traditionnelle (Champagne-metoden). Ranimex Vine importerer Baur´s liflige vine til Danmark.  
 • Chateau de la Selve
  Fra vinslottet Château de la Selve i Ardeche, Rhône, Sydfrankrig (Coteaux de l’Ardèche) importerer Ranimex Vine en vinserie, der er produceret med passion og godt håndværk. Slottets vine er biodynamisk certificeret ved ECOCERT. Winemaker Benoit Chazallon og hans team er meget anerkendte for deres produktionsmåder i respekt for natur og miljø og deres mod til nytænkning. Benoit Chazallon producerer så naturlige vine som muligt og bruger den brændende sol, de kølige nætter, det vilde landskab og den kalkholdige klippejord, som kendertegner området, til at udvikle spændende vine. 
 • Château Morlan-Tuiliere/Laubarit
  RANIMEX importerer fra Château Morlan-Tuiliere i Bordeaux hele spektret af dejlige velsmagende biodynamiske vine. Slottets vine har været certificeret ved Ecocert siden 1970 og nyder meget stor anseelse for de organiske dyrkningsmetoder og gode håndværksmæssige produktionsform. 
 • Chokoladefabrikken
 • Churchview Estate
  Ranimex Vine importerer nogle spændende vine fra en større kvalitetsbevidst producent i et af verdens bedste vinområder Margaret River i Vest Australien. Spike Fokkema ejer vingården CHURCHVIEW ESTATE på 100 hektarer og driver den sammen med sin søn Ray, der er uddannet ønolog.  På vingården har de et godt motto, der lyder ”kvalitet begynder i vinmarken”, og det efterlever de til fulde, også hele vejen op gennem produktionen. 
 • Fasoli Gino
  Fasoli Gino er Italiens ældste økologiske vinhus og er højt respekteret både nationalt og internationalt for deres gode kvalitet i vinene. I 1980 begyndte vingården omlægning til økologisk drift. På det tidspunkt var der ingen der kendte til økologisk vindyrkning i Italien og naboerne rystede på hovedet af brødrene Amadio og Natalino Fasoli, der tog til Montpellier i Frankrig for at se hvordan man gjorde der. I 1993 blev alle vinmarker certificerede økologisk og efterfølgende er de blevet biodynamisk certificeret. Vinene fra Fasoli Gino er præget af kyndigt håndværk, fokus på kvalitet og med respekt for jorden og omverdenen. Vingården er beliggende ca. 20 km øst for Verona og 40 km øst for den sydlige spids af Gardasøen.
 • House Doctor
 • Kingsland Wines
 • Luciano Arduini
  Vingården Luciano Arduini blev bygget i 1940’erne og både vingård og vinmarker blev i 2002 moderniseret.I dag råder Arduini over 7 hektarer til Ripasso og Amarone, placeret på let skrånende bjergsider og på fladere områder. Luciano Arduini er i bladet SOMMELIER 1/2010 kåret blandt de 19 bedste af 33 Amarone producenter hvor Citat: ”Producenter der står for friske, harmoniske vine med bid bag den fede frugt” Citat slut.
 • Klosterkeller Muri-Gries
  Ranimex Vine importerer nogle spændende vinspecialiteter fra Benediktiner munkeklosteret MURI-GRIES i Norditalien. Det gamle kloster ligger ved byen Bolzano i Alto Adige (Italienske Sydtyrol). De er kendt for at producere nogle af områdets allerbedste vine. I klosterets 800 år gamle kældre ligger et egefad dateret år 1549. Munkeklosteret producerer bl.a. lækre vine på den stedlige druesort Lagrein, der primært bruges i lavlandsområdet ved Bolzano, hvor de giver nogle meget spændende vine.
 • Marco Lazzeretti
  Marco Lazzeretti er en lille, ung og dynamisk vinproducent. Vingården ligger et par kilometer øst for byen Montalcino i det sydlige Toscana og producerer Brunello og Rosso di Montalcino.
 • Most Have
  ...vi er bare kokke! Vi er 2 unge fyre, som fik lyst til at skabe vores eget. Kravet, vi begge havde til dette projekt, var at skabe noget ærligt og ægte. Vi er begge faglærte kokke, oplært med respekt for de råvarer der omgiver os.  Vi stiller altid spørgsmål ved det vi laver og kæmper altid for at udvikle og gøre tingene bedre. Vi går i arbejdet med stort engagement og behandler vores kunder med imødekommende attitude.  
 • Nicolas Vahé
   
 • Olianas
  Ranimex Vine importerer tre lækre vine fra Agricola Olianas på Sardinien. En ø der i dag er leveringsdygtig i mange spændende vine. De klimatiske forhold på øen betyder, at ikke alle druetyper kan anvendes med succes. Rødvinsdruen Cannonau og hvidvinsdruen Vermentino regnes for nogle af de bedste druer på Sardinien, men også Bovale og Carignano anvendes i mange gode blandinger.  Vingården Olianas ejes af vores toscanske leverandør Castello del Trebbio der har mange års erfaring i produktion af god vin fra deres slot, beliggende i det smukke toscanske bjergområde ved byen Pontassieve kun18 km øst for Firenze.
 • PR Chokolade
 • Ravanal Family Estate
 • Rhein Fernand
 • Richmond Plains
  Ranimex Vine importerer en serie lækre vine fra Nelson regionen på toppen af den sydlige ø i New Zealand. Perfekt til vinbrug. Richmond Plains har været økologisk siden 1991 og biodynamisk fra 2008, som den første vingård i New Zealand. Etiketten viser en Koru (bregne) som i Maori mytologi repræsenterer en ny begyndelse, der udfolder liv og vækst. Vingården udvikler store vine ved at arbejde med naturen og forbedre miljøet. Ingen brug af syntetiske kemikalier. De udtrykker vinmarkens karakter og terrior i vinene. Ejeren Lars Jensen har danske rødder. Familien udvandrede til NZ i 1965 og har stadig familie i Danmark. bl.a. i Haderslev, hvor Ranimex Vine holder til.
 • San Polo
 • Sarl Siffrein
  Domaine Saint Siffrein er et mindre familiedrevet vinhus. Claude og Cyril Chastan har gennem generationer drevet dette fremragende vingården, som høster stor anerkendelse for deres meget høje kvalitet, og helt igennem unikke vine.
 • Schumachers
  Schumachers Brændevin blev skabt som en kærlighedserklæring til den moderne brændevin – og som et opgør med den klassiske kommenbrændevin.  Kok Dan Schumachers mission har  været at udvikle moderne krydderbrændevine, der også passer til det moderne køkken. Det har bl.a. betydet et opgør med den klassiske kommensmag – og i det hele taget en ny måde at tænke snaps på. 
 • Vicente Gandia
 • Spenco
 • Vallebelbo
 • Vignerons de Nature
 • Weingut Kassner-Simon
  Ranimex Vine importerer en række velsmagende vine fra Weingut Kassner-Simon i Pfalz området. Kassner-Simon er i den grad i stand til at håndtere den vanskelige Pinot Noir drue og producerer en virkelig kvalitetsrødvin. Ved diverse blindsmagninger er deres Spätburgunder blevet vurderet til en Bourgogne.

Varer sidevis

Varer sidevis